A disney csatornán futó Rejtélyek városkája (Gravity Falls) sorozatnak Amerikában nem rég volt az első évad záró epizódja, magyarul hol tart a sorozat?
Igen, azt a képet én is láttam, és egy csomó ideig úgy voltam vele, hogy biztos Mcgucket az író, de aztán belegondoltam, hogy kezd túl valószínű lenni, hogy ő az író, így belegondoltam, hogy mi van, ha mégse?!Szerintem Stannak van ikertestvére, méghozzá azért, mert a 19. részben(Dreamscaperes)Amikor az egyik emlékét mutatják, hogy boxolt, akkor a háttérben ott ült egy gyerek, aki teljesen úgy nézett ki, mint Stan bácsi gyerekként.
Hogy érted, hogy Mabelnek köze van pacificához?Amúgy én meg azt nem hiszem, hogy Mabelnek van egy titkos ikertesója.(Nem tudom, ismered-e, de Vailskibum94 csinált egy ilyen teóriát.) Igen, Robbie-ra én is kíváncsi vagyok!Alex Hirsch pedig valami zseniálisat alkotott!(Na jó, mondjuk hozzá kell tenni, hogy nem csak ő egyedül) Uu...a 2.évad 2. rész az király!Tök jó, hogy Wendy is kapott egy kicsit több szerepet, és a ShapeShifter...csúcs:D Egyébként a Bill Cipher wheel-ről mit gondolsz, hogy mi kit szimbolizál? Ja és igen, el se hiszem, hogy más is így szereti a gf-t Magyarországon, eddig még senkivel se találkoztam, akit ennyire érdekelt volna, mint engem:D
Pont tegnap néztem meg a 11. részt. Már alig várom a következőt!!!
Az angol verzió nekem is csak a szófordulatok, poénok miatt tetszik, viszont a magyar szinkron jobban tetszik, de csak a "hangok" miatt. A kettőt valahogy össze kéne kovácsolni. :D
Inkább azon döbbentem le, hogy itt Magyarországon hiába nézik rengetegen, sokan nem látják a mögöttes tartalmat, az utalásokat, a jeleket, illetve rengeteg dolgot meg is változtattak a magyar verzióban, ami olyan kiábrándító. :(
Én is láttam a 11. részt, és jesszus...nem tudok várni nyárig:O :D
Nekem az eredeti szinkron jobban tetszik minden értelemben.Mondjuk nagyrészt a magyar hangokkal sincs bajom, egyedül Bill hangja nagyon furcsa, bár lehet, hogy csak azért mert már megszoktam az erdetit:D
Amúgy, igen, ezt én is észrevettem, utolsó válaszoló, hogy sokan akik nézik Magyarországon, csak annyit látnak benne, h vicces, meg rejtélyes, jó kis rajzfilm, de a sok utalást, titkos kódot, ilyesmiket nem nagyon veszik észre.Néha elgondolkozok, hogy nem vagyok-e túl mániákus, amikor a részek újranézésénél már direkt a hátteret nézem, hogy észreveszek-e valamit, meg minden kis apróságra felfigyelek, ami utalás lehet valamirexD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!