Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek az "Áll az...

Mi a véleményetek az "Áll az alku? "-ról? Tetszik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem borzasztó. Kit érdekel, hogy táskákat nyitogatnak? Mi ebben az érdekes?

A Vágó műsora százszor, ezerszer többet ért, én legalábbis imádom a kvízműsorokat, és a Párbaj nekem kifejetten tetszett.

Bár ha mindenigaz, egy kicsit megy most az Áll az alku, aztán újra lesz a Párbaj. Hát nagyon remélem...

19/L

2009. okt. 28. 15:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Értelmetlen az egész. Vihorásznak és közben nyitogatják a táskákat. Elég primitív az egész. A Vágóból legalább lehetett tanulni.
2009. okt. 28. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondom nekem sem az Áll az alku Sem a Párbaj nem tetszik...Ha Vágó, Akkor már inkább a Legyen ön is milliomos, de azt se néztem mindig , max ha már nagyon unatkoztam..
2009. okt. 28. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Párbaj már nem lesz.Bár jobb volt ,mint az Áll az alku.

Nálam a favorit a Leggyengébb láncszem volt még gyerekkoromban,jó pörgős műsor volt,most i szívesen nézném.

2009. okt. 28. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Borzalmasan unalmas,eröltetett,idétlenkedős katyvasz.

A Párbaj se volt a kedvencem,de akkor már ezerszer inkább egy műveltségi vetélkedő,mint ez a random ökörködés.

2009. okt. 29. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
nem.
2009. okt. 30. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
43%
Ez az egyetlen normális műsor a TV2n. A többi szạr. (Az RTL klub-on szintén minden szạr.)
2009. nov. 12. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!