Miért nem jutatták tovább a tolókocsis srácot a Csillag Születik-ben?
Ez a fiú csodálatos hanggal rendelkezik, egyszerűen nem értem, miért nem juthatott tovább.
Azért, mert tolókocsiban ül, csak még inkább lehetőséget kellett volna, hogy kapjon, ugyanis neki nem csak a közönséggel, nem csak az izgalmával, hanem még sok-sok más gátlással is meg kellett küzdeni.
Kár, hogy a Csillag születik rég nem arról szól, amiről kellene, kár, hogy az a nyerő, aki szétcsapkodja a másikon a lécet, vagy aki szétharap egy alumínium flakont. Hát gratulálok, ez aztán a tehetség.
De lehet, hogy ha jól belegondolunk, Ádám már most nagyobb sztár, mint valamennyien a továbbjutattak között. Én mindenképpen vele, érte szurkolok. :)
Én ismerem őt, és sajnálom h nem jutott tovább.szegény csak lenne vki az életben, de ha nem adják meg neki a lehetőséget.
pl.: nem tom mit keres ott egy rúdtáncosnő :S
Aki szeretné továbbjuttatni, az szavazzon! És tegyétek ki iwiwre is!
Sziasztok!!!! Szombaton a csillag születik adásából a zsűri nem juttatta tovább Borsi Ádámot , de mi még bejuttathatjuk őt!!!! Szavazzunk rá!!!! Szerintem nagyon jól énekelt !!!! Puszi Ádám , Sok siket!!!!! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!