Mi lesz a Mia és én 2. évadjának a története?
Figyelt kérdés
Mert nemrég tartottak egy megbeszélést arról hogy mi lesz.2013. aug. 6. 10:48
1/7 anonim válasza:
Semmi konkrétat nem találtam, csak annyit, hogy több tündér lesz, és megjelenik Onchao apja. Tudom kevés, de tényleg semmit se találtam ezen kívül.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem már ez is valami.
Köszi.
2013. aug. 7. 12:08
3/7 anonim válasza:
Szívesen :) Ha még találok valamit, szólok
4/7 anonim válasza:
Ennyit találtam:A második évadban egy Rixel nevű nő lesz az ellenség, aki átveri egész Centopia-t, és azt hazudja, hogy megmutatkozhatnak mások előtt cirkuszi előadásokon. Ám az ellenség másik főcélja, hogy elrabolja Onchao-t Dystopia számára.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi
ezt egyébként hol találtad?
2013. okt. 18. 14:44
7/7 Minimoon5959 válasza:
Rixel az pasi de falami ilyesmi... És még plusszba Mia az embervilágban Miának megtetszik egy fiú aki a nagypapájának dolgozik.... Itt meg tudod nézni a sorozatot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!