Dekóder nem találja az RTL-t és a TV2-t, miért?
Figyelt kérdés
Csatornakeresésnél mindent megtalál csak ezt a kettőt nem.2013. aug. 5. 12:29
1/10 anonim válasza:
Gyenge az antenna, nálam ugyanez történt a régi Hama szobaantennával. Vettem erősítős Strong külső-belső kis antennát (7 ezer ft), aztán automatikus keresés és meglett a Multiplex C adó is. 33 csatorna jön, abból 7 ingyenes.
3/10 anonim válasza:
MTVA csatornák: multiplex A adók, RTLKlub, Tv2, Euronews:? multiplex C adók.
4/10 anonim válasza:
MediaMarktban segitenek, ott vannak a MindigTv emberei is.
5/10 anonim válasza:
Örülhetsz is. Szennymentes TV-zést kívánok.
Amúgy nézd meg az egyik kábelt.
6/10 anonim válasza:
Jó neked... Bezzeg nekem megtalálja ezt a két retket...
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. az utolsó kettőnek: ritkán nézek tv-t akkor se ezt a két sz*rt de ha már egyszer rákényszerítenek, hogy megvegyek 7ezer ft-ért (ami sokaknak lehet nem nagy összeg, de én találtam volna jobb helyet is ennek a pénznek) egy dekódert, akkor már hadd fogjam az összes megígért csatornát.
2013. szept. 21. 14:36
8/10 anonim válasza:
Ellenőrizd azt a kábelt, ami az antennát a set-top-boxal köti össze. Vagy tedd egy picit arrébb a dobozkát, és az megoldja a problémát talán.
9/10 anonim válasza:
Scart kábel kicsúszhat,rosszul érintkezik, ez is lehet az oka.
10/10 anonim válasza:
Set top box menűjében: Telepítés, jobb oldalon Automatikus keresés. Alatta Kézi keresés, ha itt 5 csatornát lát, állítsd át 7-re. Nekem az újrahangolásnál ez megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!