Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lcd tv-m van van a hátulján...

Lcd tv-m van van a hátulján olyan bigyó amibe kártyát lehet tenni. Mi kell még hogy mindíg tv s legyek?

Figyelt kérdés

az eladó azt mondta mivel Lcd tvnk van usb,meg minden feke csatlakoztatható hozzá..

Nem igen értek ezekhez a dolgokhoz..

Viszont eddíg földi szobaantennánk volt,ami egyre rosszabbul jön..

szeretnénk viszont egy 17csatornás csomagra előfizetni...(nlunk itt csak a digi tv van kiépítve)de azt nem szeretnénk beköttetni....

szóval azt mondta az eladó nem kell set top box....

most akkor mi kell? ha veszek egy mindíg tv kártyát azt csak bedugom hátra a tvbe,vagy kell hozzá az a kártya tartó?azzal is ugyanott vagyok mert ha jól láttam 8-9ezer ft az is,mint akár egy set-top box...vagy csak valami átalakító kell..de akkor meg nincsen 17 csatornám...nem értem valaki tud segíteni?

munkám miatt nem igen tudok eljutni mindíg tv üzletbe..

Köszönöm!

2013. júl. 31. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Először is az antennád kellene megoldanod, mert nem hiszem, hogy a szobaantennád megfelelő.

Ha ezután behangoltad a hét ingyenes tévé adót, és működik, akkor majd ráérsz a kártyás előfizetésen gondolkodni.

2013. júl. 31. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy MindigTv üzlet, Mediamarktban kapsz set top boxot, antennát, beltérit, kábelt.

Ide írjál, segítenek.

[link]

2013. júl. 31. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Vedd a kezedbe a távirányítót és Automatikus keresés. 33 csatornát kell látni, abból 7 ingyenes. Ha nem látja, vagy csak a négy MTVA-t látja, akkor erősítős antenna, vagy tetőtéri kell hozzá. Ha megvan (és stabilan jön) a 7 ingyenes,akkor gondolkozz kártyában.
2013. júl. 31. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én jelenleg szobaantennával a mtv1,mtv2,rtl klub,tv2 duna... tv1 duna tv2őt tudom fogni..de állítgatni kell néha az antennát...mert néha szakadozik.akkor megpróbálom újra hangolni a tv-n az adókat..első lépésként

2013. júl. 31. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:

A nyílásba először egy CA-modult kell dugni, majd a modulba kell rakni a kártyát. Modult és kártyát vehetsz egy csomagban is, úgy olcsóbb.

Itt vannak a műsorcsomagok, a "CA-modullal" oszlop érdekes számodra:

[link]

2013. júl. 31. 15:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 31. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!