Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az egy perc és nyerszben...

Az egy perc és nyerszben gyerekek miért nem jelentkezhetnek?

Figyelt kérdés
jól jönne még 50.000 is

2013. júl. 29. 21:10
 1/5 anonim válasza:
jó kérdés! :/
2013. júl. 29. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
na uggye :P ☻☺♣
2013. júl. 29. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezen már én is gondolkodtam, bár én inkább maradj talponba, vagy legyen Ön is milliomosba mennék el szívesen.

Szerintem pl. a gyerekek védelme miatt lehet: ha 13-14 évesen megnyernéd a fődíjat, akkor ha találkoznál valakivel az utcán, az leütne, átkutatna és mindenedet elvinné (jó esetben, a rosszabb, hogy megöl). Ezt egy felnőttel talán nem csinálják meg.

A másik, hogy lehet, hogy erre is van törvény, hogy 18 éven alulit pénzjutalommal illetni tilos vagy valami ilyesmi, mint ahogy cigit vagy alkoholt sem kaphatsz sehol.

2013. júl. 29. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért nem mert nagy pénzekről van szó:)
2013. aug. 19. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert arra megy ki a játék, hogy az embereket tanítsák, hogyan kell bírni az életben a nehéz dolgokat. Vagy elbuksz, és mehetsz a süllyesztőbe, vagy erős, ügyes vagy, rátermett, és tovább lépsz.
2013. aug. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!