Az RTL Most oldalán szeretném visszanézni néhány Éjjel-Nappal Budapest részt, ám nem tudom, mert 3222-es hibakódot ír ki. Mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 19:23
1/5 anonim válasza:
Egyéb ok miatt én se tudtam megnézni gépen, viszont ha androidos telefonod van akkor van rá RTL most alkalmazás, és ott sikerült megnéznem amit akartam.
2/5 ezbaj válasza:
Ha törlöd a Silverlightot és újratelepíted, megoldódik a probléma. Nekem legalábbis megjavult tőle.
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.
Töröltem majd pedig újratelepítettem a Silverlight-ot, de nem oldódott meg a probléma..
2013. szept. 6. 12:41
4/5 A kérdező kommentje:
Amikor pedig még korábban írtam az egésszel kapcsolatban az RTL-nek, semmit se reagáltak.
2013. szept. 6. 12:41
5/5 anonim válasza:
Azt csak azt jelenti hogy abban a pillanatban nem játszható le, de próbáld meg ebben az esetben másnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!