Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most akkor a Vampire Knightban...

Most akkor a Vampire Knightban Kaname és Yuuki testvérek?

Figyelt kérdés
A Vampire Knight Guility 7. rész végében Kaname azt említi, hogy ,,Persze ha édestestvéreként születtem volna, akkor teljesebb lenne a boldogságom..." Most nézem újra, és még mindig ezen agyalok..Ezt hogy érti?! Valami ilyesmit mintha említenének is de ezt nem tudom... :/ Valaki elmagyarázná???

#Vampire Knight #zero #Kaname #Yuuki #Vampire Knight Kaname Yuuki #Kaname és Yuuki testvérek? #Kaname és Yuuki testvérek #Vampire Knight Kuran Yuuki #Vampire Knight Kuran Kaname
2013. júl. 12. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Ja testvérek csak nem édes hanem valószínűleg fél.

amúgy tök fura akkor hogy szeretők lesznek,na mind1.

2013. júl. 12. 17:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy fél, csak azt nem értem hogy hogyan fél testvérek, hogy van ez...De köszi, ment a zöld gomb!! :) Tehát (leendő) válaszadóim! Azt értem hogy féltestvérek, csak azt nem hogy hogyan is, pontosan?! Ki Kaname??
2013. júl. 12. 17:05
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Én úgy tudom, hogy édes testvérek. És nem furcsa, hogy össze fognak házasodni, mivel a vámpíroknál ez nem embertelenség, mivel ők nem emberek, idéztem Kaname-l. De szerintem fel fog tűnni Zero. Kár, hogy nincs 3. évad a sorozatból... Kíváncsi lettem volna.

2013. júl. 14. 15:50
 4/4 szintia2446373 válasza:
szia azért mert Kánáme yukinak valójábaan nem a testvére mert van egy olyan része nem tudom melyik hogy arra derül fény hogy ridó yuki vérszerinti báttyát megöli és feltámasztja kánámét aki a kuranok őse és yuki báttya ként tér vissza és yuuki szülei úgy nevelik kánámét minta a saját gyerekük volna
2016. júl. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!