Melyik naruto részben volt? (több lent)
Figyelt kérdés
Naruto, Lee és Sakura elmennek egy küldetésre és egy hajón mennek a küldetésre (szerintem akik a hajón vannak azoknak kell segíteni) és amikor a hajón vannak megtámadják őket és a hajót kettévágják. Ennyire emlékszem. Valaki meg tudná mondani melyik rész is ez?2013. júl. 11. 17:36
1/3 anonim válasza:
fú de bírom mikor emberek naponta kiteszik ugyan azt a kérdést -.-
2/3 A kérdező kommentje:
Én meg annyira bírom az olyan nyomorék válaszolókat mint te-.-" Attól , hogy egy kis hugyos 12 éves vagy és a neten pofázol nem leszel nagyobb -.-"
2013. júl. 12. 16:38
3/3 anonim válasza:
hát te meg attól nem leszel nagyobb, hogy 1000x kiírod basszus ugyan azt a kérdést, vagy változtál? mond csak mennyit nőttél? :DDDD amúgy meg mit találgatsz? képzeld nem vagyok 12 éves, csak egyszerűen rohadtul nem értem, hogy miért kell naponta kiírni ugyan azt a kérdést? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!