Digitális átállással feliratos angol filmek és csatorna?
Angol feliratot jelenleg egyik magyar csatorna sem ad. Magyar feliratot adnak a közszolgálati adók és a két nagy kereskedelmi (TV2, RTL Klub). Eredeti (angol) hangú műsor szokott leni az RTL Klubon időnként, a műsor előtt erről feliratban és szóban tájékoztatnak. Az IPTV készülékhez nem értek, de talán van rajta hangsáv-váltó gomb, általában "AUDIO" felrattal szokták ellátni.
A digitális átállásról annyit, hogy kizárólag azokat érinti, akik tető- vagy szobaantennával tévéznek, tehát téged egyáltalán nem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
HBO-t nem fizetünk elő, régen szerettük, de most már nem annyira, és sok csatornánk van amit ki sem használunk, így ezt sajnos nem... de azért köszönöm!
A második hozzászólóhoz szeretnék kérdezni:Rosszul írtam a kérdésben, angol anyanyelvű műsort szeretnék magyar felirattal nézni, bár a fordítottja is jó az angol tanulásra, és tudom, hogy "hülye" vagyok ehhez, próbáltam behozni a készüléken, illetve az említett egyik adónál is próbálkoztam, de nem tudtam még kideríteni a mai nap, hogy ez hogyan is működik, hogy pl. egy angol, amerikai műsort angol hanggal ám magyar felirattal nézzek, vagy a fordított esete? Tudom, ilyen van dvd-n is, ott is nézhetném, ám este is jó lenne miközben tesz-veszek..Ne haragudj, tudnál segíteni, hogy ez tv-készülék függő, vagy tudsz tanácsot adni, hogy hol "kapcsolhatom" ezt be?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!