Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is idegesítően...

Szerintetek is idegesítően rossz ez az Aldi-s reklám?

Figyelt kérdés
Szerintem annyira rossz, hogy már idegesítő. De lehet, hogy ez csak az én véleményem.... Voltam már Aldiban, de sz*r az egész, gondolom ezért kell ennyire nyomatni a reklámot :(

2013. júl. 3. 08:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem az basz fel amikor a FÉRFI mondja hogy Írjuk meg eggyütt a háziasszonyok könyvét. Egyébként szerintem van benne egy kis feminizmus is.
2013. aug. 10. 10:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez egyre rosszabb.
2013. aug. 28. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Hanyingert kelto
2013. aug. 28. 13:14
 14/14 Bacsa Illés válasza:

Igaz hogy magyarországon szar, meg hogy van egy k*rvára de ritka jó aldi egy-két helyen. De németországban viszont ténlyeg rohadt olcsó, pl:egy nagy csomagnyi oreó ott van vagy 1 euró, egy fanta, coca-cola vagy bármilyen más üdítő 1 euró alatt biztosan, a kenyér vagy megvan 0,30 euró, egy doboz saláta csirkecsíkokkal, kenyérkockákkal, öntettel és babbal megvan kb. 0,60 euró.

Lehet hogy ezek az árak kinn csak nekem olcsók, de az biztos hogy jobb sok más országban.

2015. dec. 8. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!