Valaki emlékszik erre a mesére?
Figyelt kérdés
Köbö 15 évvel ezelőtt, nemtom pontosan volt egy mese, amelyben sok pici hóember jött elő pici dombok mögül valami aranyos zenére. Lehet, hogy bábfilm volt, vagy animáció-szerű, ááááá nemtudom. Sajna többre nem emlékszem, csak az érzés maradt meg...2009. okt. 15. 21:34
2/8 anonim válasza:
Szerintem a Hóemberkék volt:) én is szerettem. Ha 30 körüli vagy, akkor az volt, a Teletubbies már újabb mese. Több az már mint 15 éves, szlovák bábfilm volt, ha egyre gondolunk.
3/8 A kérdező kommentje:
Hóemberkék, igen. Snehulici csehül. Közben máshol is utánanéztem. Sajnos semmit nem lehet találni róla. Még egy sz@ros képet sem, a zenéjét meg pláne.
Valakinek esetleg megvan?
2009. okt. 16. 12:33
4/8 anonim válasza:
Aha, én is néztem régebben, van az sg, a hoxa és az index fórumok közt is ilyen régi mesékről, de senki nem találta a zenéjét, legalábbis ahol én láttam.
5/8 anonim válasza:
a teletabbik színes agybeteg kis patkányok, a legkevésbé sem hasonlítanak egy hóemberre.
6/8 anonim válasza:
A zenéje ez:
7/8 anonim válasza:
Ezt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!