Kerre kérdése:
PS3-hoz kell-e egyáltalán full hd tv?
Figyelt kérdés
A ps3 játékok 95%-a 720-at tud, ami a HD ready tv legjobb környezete. Full hd tv-re vinni a 720-as felbontást nem okoz torzulást? A full hd tv kompatibilis lefelé, tud 720-t fogadni és 720-t megjeleníteni, amiben a 720-as játék optimálisan néz ki?
Még pénzt is tudnék megtakarítani HD ready tv-vel akkor. A "legnagyobb műszaki áruházban" 4 eladó négyfélét mondott...
Köszi a válaszoket előre is.
2013. jún. 24. 20:38
1/5 anonim válasza:
nem árt a full hd. Van eléggé sok különbség,de mindneképpen jobb a kép full hd-n
2/5 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom az, hogy szebbek a játékok (sokkal) FULL HD tv-n. És ha van rá módod SONY tévét vegyél, PS3-hoz az passzol a legjobban.
3/5 anonim válasza:
hd tv se kell hozzá elég az sd...
4/5 Kon"troll" válasza:
Minimális torzulás van,inkább a színeken veszed észre a különbséget,illetve sokat multizok és néha homályosnak látom a képet,de csak 1-2 ezred másodpercig,utóbbi csak az én észrevételem,másoktól nem olvastam hasonlót.Jelenleg Sony tv-m van,előtte egy Samsung volt,de képminőségbe sok különbséget nem látok.
5/5 Kon"troll" válasza:
Jah és ezek ellenére én is inkább a full hd-t ajánlom :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!