Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a pompomlány...

Mi a véleményetek a pompomlányokról akik a csillag születikben voltak?

Figyelt kérdés
sztem jók voltak...nem értem miért kellett berakni a legcikisebb produkciók közé!:S
2009. okt. 13. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát most lehet lepontozni, de szerintem attól függetlenül hogy jók voltak, és én ezt a produkciót az iskolai verébavatón elsőnek ítélném, egy országos szintű vetélkedőbe ahol azért profik kellenének hogy magyarország csillaga címért versengjenek, nem tartom elég "nívósnak". mikor megjelentek, valahogy többet vártam, bár lehet csak a pompomlánybajnokságos filmek hatására amiket már láttam és amikben elképesztő produkciókat adtak elő a csapatok:) egyszóval jók voltak, de ehhez a versenyhez nem eléggé, ez nyilvánvaló. Most pontozhatják a rajongók lefele a "hasznosságát" de a nem fullpozitív vélemény is vélemény, márpedig azt kért a kérdés:) L/16
2009. okt. 13. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A véleményem hogy nem odavalók voltak, pont ahogy az asszonykórus sem.

A produkció tele volt hibákkal, de nem volt ciki csak marha unalmas. Az hogy jó csajok vannak a csapatban nem elég a továbbjutáshoz...

2009. okt. 13. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!