Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Új "Csillag születik"?

Új "Csillag születik"?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a mostani válogatásról? A zsűriről, egyáltalán magáról a műsorról ?
2009. okt. 12. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
NAgyon színvonaltalan:/
2009. okt. 12. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nincs vele bajom.
2009. okt. 13. 11:17
 3/8 A kérdező kommentje:
szerintem a mostani zsűri sokkal jobb. Az első széria katasztrófa volt szerintem.... Az a náray, lehet hogy nagyon jó divattervező , de hogy mi volt ott a "szerepe"? Vagy a fábry? Ő maga megmondta, hogy fogalma sincs, hogy mit keres ott....:) Most legalább valami színvonalasabb zsűrit látok....
2009. okt. 13. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Legelső vok

Nem a zsűri színvoonaltalan..Azok jobbak..Csak ezt a sok hülyét belerakják??:O

Azok a kardozók 2009 csilagai lehetnek??nanee??

Vagy ez a sok ˇOlyan humoros vagyokˇember lenne a csillagszületik nyertese??

Még nem adtam fel a reményt,hogy legyen egy olyan mint a ForForDensz volt..Vagy az a másik tánccsapat..VAgy várok egy olyat aki 16-17-18 éves énekel mint pl.Kovácsovics Fruzsina...

Volt az a 40éves ember aki a MAma-t énekelte [vagy mi volt]..NAgyon jó volt a hangja viszont egy negyven éves ember legyen a csillag?Nem azt mondom hogy 12 éves nyerje meg..Azt durva lenne..De legalább egy olyan 16-25 éve..

Ha kicsit szókimondó voltam akk..bocsí

2009. okt. 13. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
ez csak előválogató volt....a jódlis csaj nagyon ott volt..aki végül nem csak jódlizott!nekem nagyon tetszett!!
2009. okt. 16. 07:47
 6/8 anonim ***** válasza:

[utolsóelőtti]

Tudom,hogy csak az volt...DE továbbjutott..

Szerintem is jó volt az a jódlis nő..De ha csak ilyenek jutnak tovább..Nem is nézem:/

2009. okt. 16. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Sebestyén Katja tényleg nagyon különleges...nekem már miatta megérte megnézni a műsort!

http://www.youtube.com/watch?v=W0Xvq-bkhoo

nem ezt énekelte az adásban,és lehet h.a stílus sokaktól távol áll,de a hang magáért beszél.

2009. okt. 16. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát én nem értettem egyet egyik kiszavazásnál sem. Meg így a sorrend sem oké. A zsűri nem igazán a tehettségre ment. Ott volt pl. a mozgássérült csávó, olyan gyönyörű volt a hangja én sírtam amikor énekelt és nem juttaták tovább, viszont azokat a hülye gyerekeket meg tovább engedték, akik 2 foci labdával dekázgattak, meg egy repülőgépet dallamra irányított4 Persze mind ehhez nagyon osk ügyesség kell és összpontosítás, de azért nem a csillag születikbe valóak!

Pl. Varga Viktornak sem kellett volna kiesnie, mégis megtörtént! Chh. Elég gáz az egész..

2009. nov. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!