Olyan hányingerem van a TV2-től és az RTL Klubtól, hogy az már hihetetlen, a híradó és az időjárásjelentés azok amiket megszoktam nézni. Csak úgy solykolják az embereket a sok szennyel. Nektek mi a véleményetek erről?
Nem értem, hogy a legtöbb ember miért az olyan műsorokra vevő, mint az "Éjjel nappal Budapest, Való Világ, Aktív, Fókusz, Hal a tortán, Vacsoracsata"), mikor lehetne pl ismeretterjesztő csatornákat is nézni (amiből tanulhatnának), ha rajtam múlna , én egyszer felszámolnám a TV2-t, meg az RTL-t, és kinevezném fő csatornának a Nat Geo-t, a Spektrumot és a Discoveryt, meg még esetleg a DoQ-t is.
Az emberek elkezdenének gondolkodni, nem lenne ennyi hülye az országban (tisztelet a kivételnek).
Nekem az a véleményem, hogy nincs olyan szó, hogy "solykol".
Természetfilmeket és ismeretterjesztő filmeket is lehet úgy nézni, hogy közben semmire nem gondol az ember és röhög, ha az állatok párosodnak.
Egy majom is tud nézni bármilyen műsort, amit elé raksz.
Az a kérdés, hogy mit gondolsz, milyen következtetésekre jutsz és hogyan vetíted ezt le a saját életedre.
Primitív emberek konfliktusából is lehet olyan következtetésre jutni, ami esetleg hasznos.
Mellesleg... nem csak az tartozik a célközönséghez, aki orgazmus-közeli állapotba kerül, ha ezeket a műsorokat láthatja, hanem azok is, akik felháborodnak rajtuk és úgy érzik, sokkal okosabbak mindenki másnál, aki ezt nézi. A manipuláció sokrétű...
Utóbbi kommentelő, bocsi, ne haragudj, elírtam véletlenül, tévedni emberi dolog, nem?
Mert te olyan profin gépelsz, hogy egy hibát sem vétesz!!!
Ha bántó, buta dolgokat írnak az emberek, azokon általában kiakadok.
Nem szeretem az egyszerű, ostoba, tudatlan, visszamaradott emberi lényeket.
Egyetértek veled nagy részben,hogy miért nézik ilyen sokan az ilyen szennyeket sajnos én is szoktam nézni a RTL agyzsibbasztó műsorait (Barátok közt,Segítség bajban vagyok,A gyanú árnyékában) a TV2-n meg a családi titkokat.
Én is inkább a természetfilmeket szeretem nézni,de hát ez van nem nagyon kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!