Az a bizonyos "Playboy villa lányai"műsör még aktuális?
melyik csatornáról megy/ment?
hány órától és miről is szól valójában? :D még mindig adják?
Igen, megy még. Hugh Hefnerről (a playboy megalapítójáról) és három barátnőjéről, Bridget-ről, Kendráról és Hollyról szól. A napjaik, fellépések, fotózások, vörös szőnyeg, bulik stb...
Viszont ami megy a viván, az körülbelül sőt több mint 1 éves.
Ezt írtam egy másik Playboy villa lányaival kapcsolatos kérdésre kb 2 perce :D :
"Szia! Hát igen, az 5. évadig játszottak Kendráék.
Viszont!
Mivel Bridget távozása 2008 nyár-ősz felé volt (!!! és most adja le ez a nyomorult viva), azóta (2009 augusztus környékén) Hef szerzett három új barátnőt:
- Crystal Harris
- Karissa és Kristina Shannon ikrek
Velük folytatódik a sorozat, Amerikában október 11 körül kezdték játszani, és már kb 5 része van.
YouTube-on megnézheted te is (persze angolul), ha beírod hogy Girls Next Door [a playboy villa lányai amerikai címe] season 6 és itt ki fogja adni az epizódokat... Mindenki oltogatja a lányokat, meg hogy kétszínűek, meg Birdgeték jobbak voltak, de nem könnyű más helyébe lépni!
Amúgy meg nem csúnyák :)
Na, most látom csak mennyit írtam. Remélem, segítettem:D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!