Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen tapasztalatotok van a...

Milyen tapasztalatotok van a Digi tv-vel?

Figyelt kérdés
Jó és rossz is érdekel
2013. jún. 3. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen szolgáltatás érdekel? Nekem TV, Internet és Telefon van tőlük.

TV: Jó műsorok vannak, honlapukon írják, ha karbantartás lesz. Havonta egyszer kétszer, van egy kis adáshiba, egy-két másodperces akadozás, aztán megy minden normálisan. (Ez csak mostanában, lehet a digitális átállás miatt) Na ha már így felmerült a digitális átállás, nálunk analóg marad (panel lakás). A lakástömbig jön digitálisan majd átkonvertálják analógra. Ennek köszönhetően nálunk analóg sugárzás van, és élvezhetjük ennek minden hátrányát, némelyik műsor szemcsésebb, nincs meg a digitális élmény. A csatorna kiosztást évente megkeverik, hogy ne unatkozzak, és állítgathatom a TV-t. Néhány fasza csatornát nemrég kivettek a kínálatból pl: Discovery... Összességében nekem megfelel kedvező ár/teljesítmény.

Internet: Tökéletes net, a reklámozott fel és letöltési sebesség elérhető. pppoe nincs modem. UTP-n hozzák. Sajnos WLAN routert nem biztosítanak, míg például a UPC-nél igen. A feltöltési sebesség aránya magasabb a legtöbb szolgálatóhoz képest. Ritka, ha nincs net, akkor is 1-2 óra alatt visszajön, kb évente 1-2. p2p korlátozás nincs. Összességében az eddigi legjobb netem, főként ezért vagyok náluk.

Telefon: Adnak telefont, ha kérsz. Ez részben előny. Amúgy a lehető legalja szolgáltatás. Néha nincs vonal, néha recseg. Ismerőst úgy lehet felhívni, hogy felhívom, felveszi, csend... újra felhívom, és csak akkor működik.

2013. jún. 3. 21:18
 2/2 Sadie válasza:
Szia! Hogy kinek melyik szolgáltató a jobb, vagy szimpatikusabb, azt mindenki maga dönti el, mindenkinek más és más, és helyileg is más és más lehet. És az sem mindegy, hogy kinek mi számít jónak, esetleg elegendőnek, vagy mik az illető elvárásai. Nekünk otthon Digi van, internet-kábeltévé-telefon előfizetés. Azért választottam ezt a szolgáltatót, mert hallottam másoktól, hogy mennyire jó, nekem nem volt benne tapasztalatom. Beköttettük, és tényleg jó. A telefon szolgáltatáshoz kaptunk vezetékes készüléket, a külföldi- és a mobiltelefonszámok tök olcsón hívhatóak, a vezetékes számok pedig ingyen. Az internet nagyon jó, szupi... Nem tudok rá mást mondani, minden nap filmeket szedek le, barangolok minden felé, semmi hiba nincs vele, és nagyon gyors (egyébként választhatsz, hogy milyen sávszélességűt szeretnél attól függően, hogy elég-e egy kisebb, vagy szükséges egy nagyobb). A kábeltévé is jó, szép kép, sok csatorna HD... Nekünk nem szokott vele baj lenni, ha netán karbantartás lenne, arról értesítenek. Itt is Te döntesz, hogy mennyi csatornát szeretnél, vannak konkrét csomagok. Ha nagy vihar van sem megy el az adás, minden működik hibátlanul. A munkatársak korrektek, lehet velük beszélni bővítéssel, ki-bekötéssel, fizetéssel kapcsolatban, készségesek... stb. És nem utolsó sorban (mert szerintem ez is lényeges szempont) az egyik, ha nem a legolcsóbb szolgáltató!!!! ;) Eddig nem volt rossz tapasztalatom, én ajánlom neked! :)
2013. jún. 5. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!