Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szoftver frissítés után nem...

Szoftver frissítés után nem jó a Digi miért?

Figyelt kérdés

Bekapcsoltam a TV-m. frissítést kért gondoltam lefrisítem hogy ne keljen vele bajlódni ha máskor bekapcsolom.

Na most ahogy befejezte beállította magának úgy ahogy akarta.

Így nézett ki: 1 M1 2 M2 3 RTL Klub 4 TV2 5 Viasat 3 6 Duna.

Na most én úgy szeretem h 1 m1 2 m2 3 duna 4 tv 2 5 rtl klub. át is lehet helyezni meg minden de a száma az lesz ahogy ők álították be. Tehát pl: 3 asra teszam a duna akkor 6os számmal kerül oda .A számokat nem engedi beállítani ahogy szeretném. Probáltam gyári visszaállításra de nem jó. Esetleg ha valakinél volt ez a probléma ,vagy csak szimplán tudja hogy kell beállítani kérem segítsen . Köszönöm

2013. jún. 2. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, sajnos nincs megoldás. Onnantól hogy frissíted már csak az új számukkal tudod pakolgatni.
2013. jún. 2. 16:08
 2/3 A kérdező kommentje:
az igen :/ és vissza nem lehet állítani régire vagy ök sem tudják nekem megcsinálni ha hivok vkit?
2013. jún. 2. 17:20
 3/3 A kérdező kommentje:
valaki más esetleg tud még segíteni ? ha kihívjuk öket vagy valami módon lehet változtatni?
2013. jún. 2. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!