HETALIA - ajánlott részek egy felnőttnek/kezdőnek?
Ha egy idősebb (az anyukámról van szó), nem-beavatott személyt akarok lenyűgözni az animével, mivel kéne kezdenem? :D Nem túlzok, ha azt mondom, két órát is folyamatosan le tudnék nyomni a bevezetésről, viszont azt akarom, hogy garantáltan beleszeressen. Már ismer pár dolgot, az alapokat egészen gyorsan felfogta.
Mivel a cucc egy-egy része csak 5 perces, szerintem egy gyors elkalauzolással meg lehetne kedveltetni az illetővel az animét, csakhogy... Melyik részekkel??? Szeretném, ha segítenétek nekem ebben és linkelnétek olyan részeket, amik szerintetek megfelelőek. Én arra gondoltam, hogy a komolyabb témákat kéne először előhúzni, mert a poén csak a 'beavatottaknak' fekszik simán. :) Az idétlenkedős részek is nyugodtan jöhetnek, a véleményetekre vagyok kíváncsi!
Légyszíves azt is írjátok oda, hogy miért az adott részt választottátok! Köszönöm szépen!
BIztos hetalia-val akarod megszerettetni vele az animéket ?
Igazából pont olyan témával kellene ami őt érdekli , ha meg már a poénos témára akarsz ráfeküdni akkor ott a Gintama , azon nincs ember aki ne szarná össze magát a röhögéstől.
Ha az 'animével' akarnám megismertetni, nem a Hetaliával kezdeném. :) Hozzáfűzném, de csak suttogva, már hét évesen bekalauzoltam a japán animációk tarka és sziporkázó világába; szinte már veterán. :)
Én konkrétan /ezzel/ az animével szeretném megismertetni és pont azért, mert tisztában vagyok az érdeklődési köreivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!