Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ezt meg lehet oldani mindig tv?

Ezt meg lehet oldani mindig tv?

Figyelt kérdés

Vettem egy mindig tv set top boxot. Amikor telepitem akkor kiirja hogy valaszon regiot.

En most a muholdas antennas boxrol beszelek.

Ha mondjuk beirom regionak hogy Horvatorszag akkorba horvat ingyenes csatornakat is be tudom fogni vele?

2013. máj. 30. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Linkeld be a set top box adatait.
2013. máj. 30. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A mindig TV az földi adás és nem műholdas. A régió a földi sugárzáshoz kell, hogy a beltéri tudja, melyik frekvenciákon kell keresse a csatornákat. A műholdvételnél a műhold kiválasztása határozza meg a frekvenciákat. Ezt a listát a beltérik tartalmazzák.

Tehát a regio kiválasztás független a műholdas adásoktól, és a beállított műholdról az összes ingyenes csatornát tudod nézni.

Itt egy műhold lista és a rajtuk fogható ingyenes/fizetős adásokról: [link]

2013. máj. 30. 08:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi!!! :)
2013. máj. 30. 10:19
 4/6 A kérdező kommentje:
a set top box tipusa: HD 95 cx WayteQ
2013. máj. 30. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez csak földi vevő (DVB-T). Műholdas adásokat ezzel nem fogsz venni. Vagy kell mellé egy műhold beltéri(DVB-S), vagy a wayteQ helyett egy combót kellett volna venni. Pl: [link]

Ezzel Horvát csatornákat csak Horvátországban tudsz fogni :)

2013. máj. 30. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen! csak kináncsi voltam. :-)
2013. máj. 31. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!