Kinézi most az eurovíziós dalfesztivált? :D
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 23:59
22/33 anonim válasza:
Remélem az országban sok károgó csak pislog most mint hal a vízben. A sárga földig lekritizálták Alexet, de azt hiszem ez a 10. helyezés egy ilyen erős mezőnyben nem szolgál magyarázatra. Szép volt Alex, szép volt Magyarország!
23/33 anonim válasza:
Navorski: szerinted wolf kati vagy a compact disco jobb választás volt?
24/33 anonim válasza:
Szerintem ettől még sz.ar, ha megnyerte volna, akkor is ezt mondanám. De ez is csak magánvélemény.
25/33 A kérdező kommentje:
Amúgy tavaly Wolf Kati hányadik lett?
2013. máj. 19. 00:36
26/33 anonim válasza:
tényleg Wolf Kati hanyadik lett ? :O
27/33 anonim válasza:
nem tavaly volt wolf kati, es kb. 22-23. volt.
28/33 anonim válasza:
most ezt sajnos nem lehet így nézni, mert soha nem a dal ami dönt, ha visszanézi valaki évekre visszamenőleg, akkor a pontozások nem a dalnak mennek,
ez a mostani dalban a síp az jó volt, hogy nem volt rajta cipő ill. a ruha is hasonlóan laza, mint a tavalyi svéd csajon. maga a szám egy egyszerű, a refrén fülbemászó, valamikor zeke bejönnek, valamikor nem, N
29/33 anonim válasza:
Kati a 22, tavaly a CD a 24. lett, megjegyzem tucatdalokkal...
30/33 anonim válasza:
Jövőre én megyek egy ByeAlex átirattal.
"Az én felesem oly nagyot vág, hogy
gyomrom az kifordul és
jár neki örömtáncot, s tőle
eltanyálok ott majd rendesen,
fizessük felesben..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!