Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek kamu ez az Észbont...

Szerintetek kamu ez az Észbontó műsor?

Figyelt kérdés

Mert én sokszor nem hiszem el, h ennyire hülyék legyenek?

Mert ha színészek, akkor elég sz*rok, ha nem, akkor én kinevezem magam géniusznak.

2013. máj. 17. 01:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is legtöbb kamu. Nem hiszem el, hogy vannak ennyire buta emberek pl., hogy nem tudják egy szökőév hány nap.
2013. máj. 17. 01:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak az ajánlóját szoktam látni, amikor néha megnézem a Nyomtalanult, Simpson családot. Elég kamunak tűnik, mivel alapvető kérdésekre nem megy a válasz, miközben ők jelentkeztek a vetélkedőre. Ez egy show-műsor.

Az a srác jutott róluk eszembe, aki pár éve egy fórumon magyarázott, hogy az Éc és az AIDS két külön dolog. Meg egy másik, aki képtelen volt felfogni, hogy az evolúció nem azt jelenti, hogy a gólyából tigris lesz.

2013. máj. 17. 13:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Thx. Nem csak én gondolom így akkor.
2013. máj. 18. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!