Mit szeretnek az emberek az Éjjel nappal budapest-ben?
Én nem értem mért van igény az ilyen agybutító show-kra. És tudom hogy kisebbségben vagyok ezzel az érzéssel de az egyetlen amit ez és hasonló társai iránt érzek az a masszív és nagyon intenzív szánalom.
Valaki fejtse már ki mi a jó ebben ?
Mer amiket ebből láttam (kb 1 órába elég is volt) az a verekedés, trágár beszéd, folytonos balhék, szex fűvel fával (amit meg otthon kéne, nem tv-be).
Semmiképpen nem nevezném egy építő jellegű műsornak.
Bár a föcim dala egész hallgatható.
De maga a műsor az szörnyű.
24 F
Azért hiszed, hogy kisebbségben vagy, mert a média úgy állítja be mintha mindenki istenítené a sorozatot. Saját kreálmányuk, naná, hogy tolni akarják a szekerét..
Szerintem 5 emberből 1 ember nézi, az az 1 pedig azt hiszi ettől lesz májer.
De ha igy folytatják, lehet nőni fog az arány. A médiák gőzerővel próbálják kiirtani az erkölcsöt, egyelőre szabad kezük van benne..
Miért ! Hogy Miért ! Erre van igény! Az emberek szeretnek más életével foglalkoznI! Szerettik a balhékat Meg hasonló!
ÉN a saját életemen megtapasztalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!