Ezt az "Éjjel nappal Budapest" nevű szennyet az OM-nek nem kelle volna már rég betiltania?
Összesen heti kétszer nézek tévét, egy két fim miatt és a reklámba elcsípem ennek a sz*rnak az ajánlóját. Ha félre értettem valamit elnézést, de nekem ez teljesen úgy jön le, hogy annyit közöl az emberrel bulizz drogozz dugjál férfivel nővel egyszerre össze vissza stb stb. Egy ilyet bemutatni főműsoridőben, még az rtltől és eléggé erkölcstelen, és késöbb még lesz pofájuk bemondani, hogy az emberek így meg úgy elzüllöttek. És az OM a mónikát tiltotta be ami ehhez képest semmi az erkölcsi magatartás létrán.
Lehet én vagyok a hülye, de én az egész kóverájt robbantanám a szereplőkkel egyótt.
51
A Hold természetesen létezik, de a holdraszállást egy studióban vették fel, ezt csak az nem látja aki nem akarja.
"az ókorban a gladiátorjátékok vonzották a pórnépet, ahogy az oroszlánokkal zabáltatták az embereket az arénában, meg egymással viaskodtak"
és a "kenyeret és cirkuszt" kicsit se arról szólt hogy hülyítsük és k.ssoltassuk be az elégedetlenkedő népet ugye? meg így közvetve végülis a diktatúra kiépítéséről?
ha ilyen műsorok helyett törit tanulnának az emberek, legalább tudnák, miért kell szennyet nézniük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!