Ez csak nekem felháborittó?
Igazad van
inkább tennének be
valami jó filmet
Pl Vissza a jövőben
vagy valami jó vígjátékot
kalandfilmet
Engem magában a TV2 és az RTL KLUB elmúlt pár éves műsorpolitikája felháborít.
Felkelsz... megnézed mit adnak, hát persze hogy a reggelit meg a mokkát... tartalma...
Tegyük fel, hogy megtudja nézni az ember, mert olyan munkaköre van.
Megvolt a reggeli agymosás.
Hazajön fáradtan 4-5 óra körül.
Egyből jön a következő hullám maunikával meg józsi baráttal. Na, az ember már csak otthagyja következik a hírek, amiben a csatornák vezetősége szortírozza a híreket, mi szemüknek szájuknak ingere!
Következik az utolsó, egyben harmadik hullám, a "celebek".
Nézheti az ember, ahogy Győzzüke lekvárt főz, a lánya a kakában turkál... sorolhatnám...
Egy undorító műsorpolitika undorító üzenete...
Mert hogy a magyar ember nem ezt várná a SAJÁT PÉNZÉBŐL, arra fogadni mernék!
/Akinek nem tetszik lehet lepontozni/
teljesen egyettértek. én már jóformán nem is nézek Tv-t.
mégis csinálják a mónika showt holott az értelemsebbek tudják,hogy nagy kamu az eegész.meg kit érdekelnek más ember problámái?? és ebből van pénz. hülye mónikának meg megy a zsé aztán megy horvátországba meg ideoda. aztán a TV2 evvel joshival meg leakarja körözni az RTL-t. nagy párbaj az egész. UNDORITTTTÓÓÓÓ!!!
hülyemeber meg unalmában lesi..butitják az embereket.
De ha ilyen sok bajotok van az RTL Klubbal és a tv2-vel akkor mért nem néztek mást?
Én pl ma szinte csak az MTV méztem csak a félreértések véget ez nem a Magyartv. De ha az Mtv se jó mert már idősebbek vagytok ott a Discovery Channel, Annimal Planet, sőt még a Viasat 3 is elég jó műsorok vannak mostanába pl: Gordon Ramsay, Csi stb
de azért van a tv 2ön jó
is PL
Dr House
Heroes
az a baj hogy az ilyen minőségi sorozatok egy héten egyszer vannak
2. válaszoló vagyok
Szerinted én nézem ezt a szemétáradatot? :)
Ha TVtnézek akkor azok inkább a Discovery, National Geographic és a társaik...
Még néha napján rákapcsolok az Echo TVre aztán slussz.
Heti szinten ha 1-2 órát TVzek akkor már sokat mondok, sajnos időm se engedi jóformán...
http://www.youtube.com/watch?v=shbLfjEowjA
Nézzétek meg, tökéletesen igaza van!
A Reggeliben engem nagyon idegesít, hogy mindig meghívnak egy orvost, gyógytornászt, stb. és bemesélik, hogy az emberek 80%-a beteg, de minden betegségben a 80%. Nem is igen nézem, csak ugy háttérben szól valami. Lehet jobb lenne ha zenét hallgatnék.
A Mónikának, meg csak a bemutatóját látom néha, hát valami brutál. Szinte csak kissebségi emberek mennek (ellnézést tőlük), csakis a pénzért. Szánalmas, hogy ez megy a TV-ben. Én már rég levettem volna műsorról. Inkább vetítenének valami vígjátéksorozatot, kamaszfilmet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!