Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak engem idegesít az éjjel...

Csak engem idegesít az éjjel nappal Budapest? Egyáltalán van ennek lényege, mondanivalója?

Figyelt kérdés
Miért kell ezt főműsoridőbe leadni? Ez a magyar kulturális szórakozás? Igazából egy részt sem láttam belőle, csak amíg kapcsolgatom, de mindig kiabálnak, vagy sikítoznak...
2013. ápr. 26. 14:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
végre eg normális ember, akit szintén írritál egyébként nem tudom de az elég gyerekes, hogy a VV anikó az egyik főszereplő.
2013. ápr. 26. 14:17
 2/17 anonim ***** válasza:
33%
én szeretem :D
2013. ápr. 26. 14:56
 3/17 anonim válasza:
82%

Aki idegesíteni akarja magát, megtalálja a módját.

Egy nő naponta hívja az erkölcsrendészetet, mert nagyon idegesíti, hogy egy fiatal nő, minden este 8 óra körül, vele szemben, függöny nélküli kivilágított szobában meztelenre vetkőzik, valamivel kenegeti magát, aztán lefekszik az ágyra.

Tanácsolják neki, hogy ha bosszantja, ne nézze, de ő kitartóan panaszkodik.

Kimennek a hatóságtól és látják, hogy a szobaablakkal szemben egy házfal van, amin nem hogy ablak, még egy kis nyílás sincs.

A nő mondja, hogy innen nem látszik, csak a konyhából.

Onnan is nagyrészt csak a fal látható.

Ja, így persze, hogy nem, de ha valamelyikük fellép a konyhaasztalra, leakasztja fent a bukóablakot, aztán az asztalra teszi a hokedlit és kihajol, de várjon, előbb adom a katonai látcsövet, lógassa ki, mert ha előbb hajol ki akkor nem fér ki maga mellett, szóval akkor láthatja maga is ezt a szörnyűséget.

2013. ápr. 26. 15:50
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem tetszik ne nézd. Ha kultúrát akarsz menj színházba vagy operába. És igen. Ez a magyar kulturális szórakozás:D
2013. ápr. 26. 17:03
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagy egyedül. Semmirekellő,piálós embereket az utcán is találhatsz tucattal,nem kéne sorozatot építeni rájuk.
2013. ápr. 27. 19:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Műsor nem tud idegesíteni. Azokat nézem, amelyek érdekelnek, tetszenek, szórakoztatnak, hasznomra vannak. Olyat miért néznék, ami idegesítene?
2013. ápr. 28. 00:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha idegesít, akkor ne nézd! Meg minek foglalkozol vele? O.o Azért mert ezt most kiírtad, nem fogják törölni a műsort...
2013. ápr. 28. 17:52
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Most őszintén mikor minden második reklám ez a telibebaszott agy*faszos ku*rva roh*adt mókusbeles kreténség???
2013. ápr. 28. 19:17
 9/17 anonim ***** válasza:
Én is utálom hogy mernek ilyen undorító perverz sorozatot FŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐMŰSORBA? Ez szégyen.
2013. ápr. 30. 19:25
 10/17 anonim válasza:
erre kell tanitani az embereket ami ebbe vn igyál d*gjál férfival vagy növel mindegy bulizz drogozz ja és NE dolgozz.
2013. máj. 5. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!