Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Le lehet tölteni valahol a...

Le lehet tölteni valahol a "Hazudj, ha tudsz" c sorozatot?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Szinkronizáltan magyar torrent oldalakról, miután leadták a tv-ben. Ha eredeti hanggal is jó, akkor a google-be írd be, hogy "lie to me s01eXX torrent" (XX lehet 01-24 kb, nem tudom hány részes az évad). Feliratot találsz a hosszupuskasub.com oldalon.
2009. szept. 25. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Szinkronizáltan szeretném, és pont a magyar torrent oldalak érdekelnének konkrétan.

Melyik , amelyik most is üzemel?

2009. szept. 28. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
ha sorozatokról van szó, a bitgate-et ajánlom. ez az oldal csak sorozatokkal foglalkozi és szinte minden megtalálható rajta
2009. szept. 29. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi a bitgate pontos címe? Mert én találtam egy oldalt, de nem találtam , hogy ott hol lehet letölteni? Úgy érzékeltük férjemmel, hogy ez csak egy fórumoldal...
2009. okt. 1. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
2009. okt. 30. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Íme a sorozat teljes első évada torrent letöltéssel

(ha nem ismered a letöltést torrenttel, írj ide, vagy keress rá neten)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. nov. 1. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy évad megvan.)
2009. nov. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!