Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lehet valahol írni nagyobb...

Lehet valahol írni nagyobb (holywood) filmstúdióknak ha van egy film ötletem? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, csak pont leszarják.
2013. ápr. 22. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:
és ha jó az ötlet?
2013. ápr. 22. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hiába jó az ötlet ha most te innen Magyarországról(amiről talán azt se tudják hol van) elküldesz valamit rá se néznek.
2013. ápr. 22. 20:47
 4/8 A kérdező kommentje:
persze angolul írnék
2013. ápr. 22. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Filmötlete nagyon sok embernek van. Komplett forgatókönyvel viszont már érdemesebb próbálkozni. Meg kell találni a megfelelő embereket, és személyesen meggyőzni őket. Ehhez nem kevés kreativitás kell, akárcsak egy jó forgatókönyvhöz.
2013. ápr. 22. 21:27
 6/8 anonim válasza:
Valamilyen úton módon vedd fel a kapcsolatot Andy Vajnával. talán ő tudna a legtöbbet segíteni ha érdemesnek látja.
2013. ápr. 23. 11:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 23. 12:28
 8/8 davidusimusu ***** válasza:

Hello!

Nos szerintem bármilyen jó ötleted is legyen,ha nincs háttered , ismerettséged akkor "tyúkfing" vagy.Ha mindenféleképpen érdekel ez a dolog, akkor szerintem inkább kezd itt magyarországon mivel könnyebb és nem kell mindent fordítgatnod. Valószínű vannak tanfolyamok jelentkezz fejlezd a tudásod. Terjeszd az ismerettséged és utána már minden könyebb lesz, de azt jól jegyezd meg, hogy semmi sem jön könnyen. Ha egyszer sikerülne átadnod egy forgatókönyvet akkor legalább legyen háttered is! És a film szakmában nem elég ha írsz egy forgatókönyvet, vagy van egy ötleted.

2013. ápr. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!