Van itt még rajtam kívül olyan, akit annyira felidegesít a híradó mint engem?
Figyelt kérdés
Annyira bosszantanak a híradóban hallható dolgok, hogy nem bírom már nézni. Ahogy elkezdődik kikapcsolom a tvt, vagy mást kezdek el nézni.
Idegesítenek az állandó cigányos témák, az állandó áremelkedések, nameg az, hogy ki mennyit keres... Olyan "jó" ezeket nézni, mikor az embertől minden lehető pénzt elvesznek amit tudnak....gusztustalan az egész.
2009. szept. 22. 18:43
1/5 anonim válasza:
engem az idegesít fel h annyira védik a cigányokat h már a csapból is cigányok folynak...:@:@ jah meg persze az h Bajnai ezt mondta, Orbán ezt mondta....ezeket úgy utálom, úgy se teljesítik, csak hülye ki szavak amikkel dobálóznak...ezek naon ki tudnak borítani..:@:@:v
2/5 A kérdező kommentje:
Hát megértem! Én is így vagyok ezzel a témával... :S
2009. szept. 22. 19:15
3/5 anonim válasza:
Sajnos egyre undorítóbb a világ, melyben élünk, ennek megfelelően a hírek is olyanok.
Engem is sok minden felháborít, de sajnos nem látom, mit lehet ez ellen tenni.
5/5 anonim válasza:
Én inkább viccesnek találom. Multkor a 39 000 000 Ftos 40cm magas kilátó, hát szétröhögtem magam. Idegeskedni felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!