Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tényleg gyerekes ha valaki...

Tényleg gyerekes ha valaki animéket néz? 16/f

Figyelt kérdés
Igazából nincs gond az életemmel elégé könnxen barátkozok és aktív tagja vagyok a buliknak is:D de mégis mikór elmondom hogy animét szoktam nézni sokan eltávolódnak töllem.

2013. ápr. 8. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Hát akkor ne mondd el! Könyörgöm...xD Ha érzékeled az emberek negatív hozzá állását a dologhoz, akkor inkább tartsd meg magadnak.:D Nem gyerekes, ugyan olyan mintha valaki Family Guy-t, Amerikai Fater-t vagy mást nézne, de a mi országunk még nem fejlődött olyan szintre, hogy az ilyesmit felfogja.
2013. ápr. 8. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Egyàltalàn nem az èn pl most voltam hètvègèn mondoconon ès majdnem mindenki 14-20 között volt.

Èn pl 1-2 ismerõssel akartam alakìtani egy ilyen àltalànos fan clubot

ha èrdekel ès Èrd közeli vagy ìrj egy privàtot

16f

2013. ápr. 8. 20:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát nem érd közelében lakok de azért köszi:D am ha megkérdezik válaszolok nemszokásom eltitkolni a személységemet és késöbb amúgy is kiderülne.....:/
2013. ápr. 8. 22:04
 4/14 anonim ***** válasza:
Most erre mit mondjak ? Buták ennyi ugyanolyan hobby mint ha valaki filmetnéz vagy tvzik , elég gáz barátaid vannak ha ezeken akadnak ki ..
2013. ápr. 9. 09:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát sokan nem tudják mi az és mi a jó benne. Sok a 18 éven felülieknek szóló mű nem mondanám azt hogy gyerekes....

Sok a téveszme.... Legfeljebb ne mondd el máskor.

2013. ápr. 9. 11:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

egyébként mi baj van a "gyerekes" dolgokkal?

30- hoz közel is, ha tehetem, megnézem hétvégén a rajzfilmeket.

Nem attól lesz valaki "gyerekes", hogy eredetileg gyerekeket célzó dolgokat is tud élvezni, hanem a gondolkodásától meg a viselkedésétől.

Egyébként később teljesen ki fog kopni a szótáratokból a "gyerekes" és a "felnőttes" jelző használata.

Szerintem ne törődj azzal, aki ennyi alapján dönti el, hogy érdemes-e veled mélyebben megismerkedni vagy sem. Aki ilyen felszínes, attól ne akarj semmit.

2013. ápr. 9. 13:22
 7/14 Atsu válasza:
51%
Egyrészt, szerintem nem gyerekes, de ha ilyen hülye és felszínes ismerőseid vannak, akkor tartsd meg magadnak, mi közük hozzá...
2013. ápr. 9. 15:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gyerekes, mert maga a tartalma sem az, meg am is csak azért mert rajzfilm atttól még nem lesz gyerekes, minden műfajban van ami a filmekben is, sőt még több...
2013. ápr. 9. 15:09
 9/14 anonim válasza:
100%

"mégis mikór elmondom hogy animét szoktam nézni sokan eltávolódnak töllem."

Na inkább ez a gyerekes, amit művelnek.

2013. ápr. 9. 16:02
 10/14 Shuurei válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Én 28 éves vagyok és még én is megnézem, ami érdekel. Ne foglalkozz azzal ki mit mond, ha te ezt szereted nézd csak nyugodtan...
2013. ápr. 9. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!