Igazából nincs gond az életemmel elégé könnxen barátkozok és aktív tagja vagyok a buliknak is:D de mégis mikór elmondom hogy animét szoktam nézni sokan eltávolódnak töllem.
Hát akkor ne mondd el! Könyörgöm...xD Ha érzékeled az emberek negatív hozzá állását a dologhoz, akkor inkább tartsd meg magadnak.:D Nem gyerekes, ugyan olyan mintha valaki Family Guy-t, Amerikai Fater-t vagy mást nézne, de a mi országunk még nem fejlődött olyan szintre, hogy az ilyesmit felfogja.
2013. ápr. 8. 20:43
2/14 anonim válasza:
Egyàltalàn nem az èn pl most voltam hètvègèn mondoconon ès majdnem mindenki 14-20 között volt.
Èn pl 1-2 ismerõssel akartam alakìtani egy ilyen àltalànos fan clubot
ha èrdekel ès Èrd közeli vagy ìrj egy privàtot
16f
2013. ápr. 8. 20:51
3/14 A kérdező kommentje:
Hát nem érd közelében lakok de azért köszi:D am ha megkérdezik válaszolok nemszokásom eltitkolni a személységemet és késöbb amúgy is kiderülne.....:/
2013. ápr. 8. 22:04
4/14 anonim válasza:
Most erre mit mondjak ? Buták ennyi ugyanolyan hobby mint ha valaki filmetnéz vagy tvzik , elég gáz barátaid vannak ha ezeken akadnak ki ..
2013. ápr. 9. 09:28
5/14 anonim válasza:
Hát sokan nem tudják mi az és mi a jó benne. Sok a 18 éven felülieknek szóló mű nem mondanám azt hogy gyerekes....
Sok a téveszme.... Legfeljebb ne mondd el máskor.
2013. ápr. 9. 11:01
6/14 anonim válasza:
egyébként mi baj van a "gyerekes" dolgokkal?
30- hoz közel is, ha tehetem, megnézem hétvégén a rajzfilmeket.
Nem attól lesz valaki "gyerekes", hogy eredetileg gyerekeket célzó dolgokat is tud élvezni, hanem a gondolkodásától meg a viselkedésétől.
Egyébként később teljesen ki fog kopni a szótáratokból a "gyerekes" és a "felnőttes" jelző használata.
Szerintem ne törődj azzal, aki ennyi alapján dönti el, hogy érdemes-e veled mélyebben megismerkedni vagy sem. Aki ilyen felszínes, attól ne akarj semmit.
2013. ápr. 9. 13:22
7/14 Atsu válasza:
Egyrészt, szerintem nem gyerekes, de ha ilyen hülye és felszínes ismerőseid vannak, akkor tartsd meg magadnak, mi közük hozzá...
2013. ápr. 9. 15:03
8/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gyerekes, mert maga a tartalma sem az, meg am is csak azért mert rajzfilm atttól még nem lesz gyerekes, minden műfajban van ami a filmekben is, sőt még több...
2013. ápr. 9. 15:09
9/14 anonim válasza:
"mégis mikór elmondom hogy animét szoktam nézni sokan eltávolódnak töllem."
Na inkább ez a gyerekes, amit művelnek.
2013. ápr. 9. 16:02
10/14 Shuurei válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Én 28 éves vagyok és még én is megnézem, ami érdekel. Ne foglalkozz azzal ki mit mond, ha te ezt szereted nézd csak nyugodtan...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!