Miért nem lehet legalább egy rajzfilmcsatornát meghagyni úgy, ahogy volt?
Annyira csalódott vagyok...én egy 20 éves lány vagyok, aki imádja a meséket...gyermekkoromban nagyon szerettem a cartoon networkot, mikor még az eredeti amerikai adó ment a tv-kben angolul(féligmeddig innen tanultam)... de már nagyon régóta nem találkoztam ezzel....pár éve édesanyám kitalálta, hogy legyen digi tv-nk és én nagyon megörültem, mert azt hittem, újra nézhetem már a cartoon networkot és úgy vártam, mint egy kisgyerek....és akkor rájöttem, hogy egyetlen olyan mese sem megy rajta, ami régen :( max a scooby-doo,meg régebben a pindúr pandúrok...de mi lesz a többivel?? hol vannak a régi meséim? :( Miért nem lehetett azokat is műsoron hagyni...ebbe kb egy év alatt beletörődtem. Aztán most beharangozták a Disney csatornát...megint átéltem ugyanazt....vártam, izgatott voltam, azt hittem, hogy a sok új baromság mellett azért majd láthatom Plútó kutyát, Donald kacsát meg Goofy-t is, esetleg néhány klasszikus egész estés walt disney-t.... és akkor már másodszor kell csalódnom :( hiába disney a csatorna neve, ugyanaz maradt rajta a műsor, mint előtte a Jetixen...csak a név változott.... de minek :(
nem értem, mi a probláma a régi mesékkel? nem elég erőszakosak? vagy mi? Miért nem lehet az új baromságok mellé ezeket is betenni a műsorba? legalább egy órácskára?
Azért nem lehet meghagyni őket, mert jujj, milyen már hogy a Vuk olyan régies? Meg meghal szegény, mert lelövik? Ááá, inkább tömjük a gyerkőcök agyát hülyeséggel, még a végén valami érzelmes, komoly dolog is ragadna rájuk!
Inkább legyen egy bazinagy szemű, ronda, digitális róka, az az igazi!
Én mint gyerek mondhatom, hogy sokkal jobb, az az ocsmány digitális dög, ebbe a digitális világba. És a régi szép kis rajzok? Fujj, ne is lássam...
13L
Én is angolul szoktam hozzá,ezért kezdtem angolt tanulni anno a suliban mert a C.N.-en alapokat szereztem.Régen imádtam,volt Dexter meg Courage,meg Bolondos dallamok,sok Tom és Jerry...De most?Nagy trágya sz@r lett az egész.A Shaolin leszámoláson meg Scooby-n kívül már semmi jó nincs rajta.:S
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!