Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Set top box ingyen?

Bányai Sándor kérdése:

Set top box ingyen?

Figyelt kérdés

Láttam a tvben reklámozták hogy ingyen set top boxot kap aki nem tud az analog jelről át álni a digitálisra.

erröl érdeklődnék hogy mi az elérhetőségük.

a válaszokat köszönöm

2013. ápr. 7. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt minden infót megtalálsz:

[link]

2013. ápr. 7. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. ápr. 7. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link] mi-szukseges-hozza

Ha van az akár régebbi képcsöves tévén smart csatlakozó, akkor csak a dekóker és az antenna kell hozzá.

Ha elég a hét ingyenes adó neked, akkor van olyan is. Budapesten pl., ahol elég most is a szobaantenna, ott a digitális antenna is lehet szobaantenna. De mindenképpen be kell állítani (Automatikus keresés).

2013. ápr. 8. 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: az a "smart" inkább "scart" csatlakozó akart lenni, nem? [link]

Egyébként igazad van. (Bár olyan, hogy "digitális antenna", nem létezik, csak marketingfogás.)

2013. ápr. 8. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsóelőtti vagyok.

Későn írtam és elütés lett belőle, SCART a csatlakozó neve.

A kis téglalap alakú, erősítős beltéri antenna csak digitális vételhez használható.

Nekünk karácsony óta ilyen van. [link]

2013. ápr. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!