Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bartha ezek után tovább veri...

Bartha ezek után tovább veri Zsófit, rendszeresítve?

Figyelt kérdés

Szerintem és ez logikus, hogy a tegnapi békülés után, mivel Bartha elérte, hogy Zsófi elszigetelődjön a családjától és másoktól, tovább fogja terrorizálni.

Zsófi többszőr megcsalta bartát és ő ezért már útálja zsófit és szerintem ma megint fog valami keménnyel előrukkolni. Rendszeresen fogja őt bántalmazni. Szerinte dis?

2013. ápr. 5. 19:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, de lemaradtam. :-( Mi volt ma?
2013. ápr. 6. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Az életben az ilyen brutális alakok mindig találnak okot arra, hogy a barátnőt, feleséget agyba-főbe verjék. Ha a Zsófi helyében lennék, jól leütném a Bartát és összepakolnák, irány Klaudia és a villa.

Az az értésem, hogy Géza cimborái, akiket letartóztattak, fel fogják adni a Bartát, mehet a börtönbe.

2013. ápr. 7. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez az erőszakoló, aki megtámadta a pécsi polgármester lányát, soha életében másként nem közeledett nőhöz! Strici, prostifuttató, biztos azokat is jól összeverte, ki tudja, hányszor. Ezeket a nő- és gyerekverő állatokat ki kellene kötni egy fához és ostorral véresre verni, szakadjon le a hátukról a bőr.
2013. ápr. 7. 00:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Pénteken mi volt ? Elmondanátok, ha megkérnélek ? Lemaradtam :S
2013. ápr. 7. 00:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Klaudia le akarta leplezni Miklóst. Miklós beismerte Nórának, hogy ő bérelte fel az Igort, hogy verjék meg Attilát, de azok összetévesztették Andrással. Nórát megkeresték a rendőrök. Barta terrorizálja Zsófit, az öccsét kidobja kutyástól. Hanna nem békül. Ruhát varr Juli, mert nincs állása. Máté megszökik, mert levelet akar küldeni Andrásnak, de elkapja az udvaron Attila.

[link]

2013. ápr. 7. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!