Valaki el tudná nekem magyarázni ennek a reklámnak az értelmét?
Az Aldi reklámról van szó, amikor a hölgyemény azt mondja, hogy leragad az újdonságoknál, de a végén úgyis utolér mindenkit, mert az Aldi olyan gyors, hogy behozza a lemaradást. Nos, azt magyarázza el nekem valaki, hogy ha ő téblábol jobbra-balra egy órát, akkor hogy tudja utolérni azt, aki 10 perc alatt bevásárol?
Én valahogy nem találok benne logikát, bár az is lehet, hogy túl szegényes a fantáziám.
Arra gondol, hogy nem kell várakozni a pénztárban, mert olyan gyorsak, ami némelyik Aldira igaz is, pl. a Tűzoltó utcaira, amit egyáltalán nem találok előnynek, hogy a vevő nem tud elpakolni, pedig nem vagyok lassú pakoló, és a végén egy mozdulattal a pénztáros elsöpör minden, mert még a kártyát le sem húzta, kezdi a következő vásárlót. Nem beszélve atrról, hogy épp ezért nem kedvesek, unottak.
Viszont úgy vettem észre, hogy az újabb üzletekben, pl. a Báthori utcában már nem így megy, ott van jófej pénztáros is.
de ha nem kell annyit sorban állni akkor mégis hogy éri utol a pénztárnál azt aki gyorsan bevásárol?
szerintem a kérdező is erre gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!