Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Nagyon régen láttam. Ilyen horrorfilmszerűség és annyira emlékszem,hogy egy hajón voltak azt hiszem egy és volt olyan,hogy bebújt az asztal alá aztán elkapták és felakasztották,de nem úgy hogy meghal,hanem lógatták és félmeztelen volt nem tudom az alsótestén milyen ruha volt és fogtak azt hiszem egy kést és elkezdték nyaktól vágni és a mellénél meg körbevágták és végül meghalt. Ezen a hajón ilyen fehérbőrű halszerű emberek éltek és a kezeik úszóhártyások voltak.. Akár a film 4-5 éves is lehetett.. Ennyire emlékszem.2013. ápr. 1. 18:40
1/2 anonim válasza:
chupacabra-a halál a putyautas talán
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ez,de köszönöm.:)
UI: ment a zöld pipa! :)
2013. ápr. 6. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!