Milyen régi mesék mentek régen a tv2-n és RTL Klubon?
Figyelt kérdés
Úgy kb a 2000-res évektől kezdve. Mikre emlékesztek ti?2013. márc. 30. 19:33
31/55 anonim válasza:
Lili a virágangyal, meg volt még egy, Sandy volt a főszereplő, de a címet nem tudom.
32/55 anonim válasza:
Akkoriban ment még a Teletubbies (Teletabik). Aztán olyan 2005-2006 környékén a Kaleido Star. Anatole a kisegér, Mézga család, Atom Anti, Frédi és Béni, Pindúr pandúrok, Én vagyok Menyus, Dexter laboratóriuma, Maci Laci, A mosómacik, Fakopáncs Frici. Hirtelen ennyi jutott eszembe :)))
33/55 anonim válasza:
A tv2 közvetitette ezt a mesét pár éve, csak nem tudom h mi a címe...Valami "rémes mesék" vagy "rémrendes mesék", nem tduom már.Az egyik részben egy lány megevett egy dinnyét, ami aztán kinőtt a hasából. Megtudná valaki mondani a címét? :P :D
34/55 anonim válasza:
35/55 anonim válasza:
Régen imádtam az RTLKlubon a Teletabikat.
Amiket még ott néztem, és szerettem, azok a Disney-sek (Gumimacik, Csipet Csapat, Kacsamesék, Balu kapitány, Micimackó).
A TV2-n a kedvencem a Sponygyabob c. rajzfilm volt.
37/55 anonim válasza:
Mi volt az a mese ahol 2 robot volt a főszereplő? Az egyik kis piros volt a másik nagy fehér hasonlít a vasember 1-ben levő páncélra.
38/55 anonim válasza:
nem ismerem a mesét,így ha rákeresek nem tudom melyik kép illik a mesére.
giant robot,
marabu
vagy keress te is rá a neten,ahogy én:
piros és fehér robot mese,kis piros robot,stb,, ami eszedbe jut
39/55 anonim válasza:
itt valaki nem a Rusty a kölyökrobotot kereste?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!