Szerinted ki nyeri a 2013-as Eurovíziót?
Szerintem meg pont ők azok, akik esélytelenek. A Cascadának van ugyan híre, de nem annyira nagy szám, lesznek jobbak nála. Bonnie Tyler csillaga pedig már rég lehullott, nem a régi már, hangilag sem, persze ettő. még jó. Attól hogy híresek, nem kell győztesnek hirdetni őket.
Amik tetszenek: San-Marino, Svájc, Izland, Málta, Fehéroroszország, Norvégia
Én direkt nem néztem meg az idei számokat, hogy a dalfesztiválon újként hallhassam őket, csak a magyart (viszonylag jó), és a fehéroroszt (pörgős, slágerszerű) ismerem.
Fogalmam sincs, ki nyerheti meg az ideit. Nagyon kiszámíthatatlan ez a verseny. A tavalyi svéd dal nyerésére se számítottam, meg arra se, hogy az oroszok ilyen jók lesznek a nénijeikkel. Az angolok viszont nagyon ráfáztak. Kiküldtek egy befutott, nem túl fiatal énekest egy szép dallal, aztán mikor jött a szavazás, sereghajtók lettek. Pedig én jobb helyezést néztem volna ki belőlük.
A svájciak, izlandiak tavalyi zenéjét is nagyon szerettem, szerintem sokan mások is, és ők is pórul jártak: Svájcot kitették az elődöntőben, Izlandot pedig az angolokhoz hasonlóan hátranyomták. Kár volt.
Remélem idén nem az lesz, hogy a legtetszetősebbek, és a karrieresek mehetnek hátra a listán, a semmilyenek meg föl a csúcsra.
Félek, hogy Bonnie-ékkel elbánnak a voksolásnál, és remélem hogy a mi indulónkat nem lökik ki már az első kör végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!