Akinek digije van, hol fogja a prizma tv-t?
Vissza kell állítani a gyári beállításokat a menüben.
Természetesen ezt nem teszik ki a honlapjukra, mert akkor be kéne ismerniük, hogy milyen balkáni szinten van a szolgáltatásuk, csak a telefonos ügyfélszolgálaton, szóban közlik, hogy mi a teendő.
Nekem az Explorer ment el és őszintén szólva kezd nagyon elegem lenni abból, hogy minden hétre tartogatnak valami kellemetlen meglepetést.
Szerintem még egy ilyen akció és lemondom az előfizetést, mert nagyon dühít, amikor a színvonalas csatornákat elveszik (Discovery) és gagyi, minősíthetetlen, nézhetetlen saját készítésű sz*rokat raknak be helyettük. Azért választottam őket, mert az ismeretterjesztő csatornák tekintetében náluk volt a legjobb választék, de ez már messze nem igaz, a szolgáltatásaik megbízhatatlanok, egyre rosszabb minőségűek mind tartalmi, mind technikai szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!