Szerdán, a UPC hálozatán, tudom majd nézni a Debrecen meccset?
Figyelt kérdés
Googliztam, de nem igazán találtam semmit róla,mh ogy mire jutott a digisport2009. szept. 14. 11:05
1/4 anonim válasza:
Nem tudod.ha nincs digid akkor csak neten tudod nézni.vagy a tv2 leadja csütörtök 11 órakor az ismétlést.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt valami olyasmiről szó, hogy a UEFA megvonja a közvetítési jogot a Digitől, amennyiben enm biztosítja az az országosan 50 v. 66%-os elérhetőséget, ezért a a Digi lehetővé teszi a többieknek is a Digisport sugárzását?
2009. szept. 14. 11:24
3/4 anonim válasza:
Nem tudod nézni. És remélem tényleg megvonja a jogokat. Persze azt is remélem, hogy olyan kapja, akit tudok otthon nézni :)
4/4 anonim válasza:
nem tudom szerintem van elég előfizetője a diginek mert a digisport nem csak kábelen van hanem a tányéroson is abból pedig van bőven.Az ilyen meccseket a közszolgálati tv nek(m1)nek kéne adni a válogatott meccsekkel egyetemben,mert a kereskedelmi (rtl,tv2)közvetítései nézhetetlenek a celeb riporterjeik előadásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!