Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Fairy Tail-ben a Natsu meg...

Monsterhighfan kérdése:

A Fairy Tail-ben a Natsu meg a Lucy mikor jönnek össze?

Figyelt kérdés
Fairy Tail

2013. márc. 4. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

Kezd elegem lenni az ilyen kérdésekből kicsit unalmas... narutoban sem itt sem , a one pieceben se, a torikoban sem a hxhban sem az xy shounen fightban sem fognak összejönni. Tehár :

Semmikor , ez egy shounen fight , nem jönnek össze emberek , se itt se a NArutoban . A Fairy Tail véget ér e hónap 30.án még az arc is félbe lesz hagyva.

Nincs a Fairy Tail-ba sem szerelmi szál ne lássátok már bele..

A filmben lesz egy jelenet , elv , de a film is egy filler/side story....

És nem utolsó sorban lányok könyörgöm KÖNYÖRGÖM értsétek már meg , a SHOUNEN FIGHT-okban általában NINCS SZERELEM . Ha ilyen témára vágytok ott a shoujo műfaj ..

2013. márc. 4. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
sajnos tényleg soha nem jönnek össze de a filmben egy ölelkezős jelenet lesz ........
2013. márc. 9. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
azt mégis ki mondta hogy soha? nincs vége a mangának igy minden megtorténhet!
2013. okt. 2. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Már bocsánat de...KI MONDTA HOGY NINCS BENNE SZERELEM???!!!!

nézd végig figyelmesebben az animét!!!!

ott van pl.: Erza meg Gerard!!!ha ők mindjárt összejönnek,Sőt MAJDNEM összejöttek akkor Lucynek meg natsunak is van esélyük!!attól még hogy(fiúk kednec mondata)ez egy "shounen anime" ki mondta,hogy nem lehet benne szerelem??!gondolkozz mielőtt írsz!

2013. okt. 15. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Agree

Te meg tanulj meg normálisan fogalmazni mielőtt írsz. Két sorodban vagy 20 helyesírási epic fail van. Amúgy annyiban igazad van hogy lehet benne szerelem, ettől viszont még másodhegedűs a szerelmi szál, shounen fight révén.

2013. okt. 15. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
oh...sorry! ^^
2013. okt. 16. 15:30
 7/8 anonim válasza:
Drágalátos fiúk! Attól, hogy ez egy ki*****t "Shounen fight" anime attól még lehet benne egy kis szerelmi szál.Csak szólok, hogy Hiro Mashima már bejelentette, hogy (HATALMAS SPOILER) Natsu és Lucy egy pár lesznek egy ujjon szült gyerek kíséretével. :DD Amúgy meg a kérdező válaszára Csak a legvégén fognak összejönni (szerintem).
2015. júl. 1. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Először is az első kedves kommentelőnek írnám: Ha nincsen a narutóban szerelmi száll hogy lett Boruto, Sarada stb.

Továbbá: Szerintem a fairy tail is hasonlóan fogja megoldani vagyis: Készítenek egy vagy még pár filmet amikben megláthatjuk mi is történik velük ha felnőttek lesznek. Akár én szerintem még egy mozi filmet is csinálnak. DE annyi szent hogy biztosan ha az animében nem is de a mangában biztosan meg lesz ez szerintem fogalmazva valahol valahogy mert a szerelemi szál felett SZERINTEM nem siklanának el. Ezen kívül pedig nem kell valami nagy romantikára számítani ettől az animétől mivel shounen fight tehát első sorban a harcok a lényegek nem pedig a szerelem. De én ezt úgy mondom hogy lány vagyok és mindennél jobban érdekel ezzel az animével kapcsolatban ezen szál de hát ezzel jár ez a műfaj :)

2016. júl. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!