Mi ennek a filmnek a címe?
Emlékszem egy hasonló filmre, bár a címét nem tudom:
Egy szállodában történt egy liftes baleset, amiben meghalt egy kislány, aki ünnepelt színésznő volt. Később a bezárt épületbe, pár évtized múlva, elmegy egy pasi meg a lánya a szellemek miatt forgatni. Valamiért leszerződtetnek egy színésznőt, aki egyedüli jelentkezőnek tűnik, és az a baja, hogy eddig mindig túl sovány, túl kövér, túl fiatal, túl öreg volt. Később kiderül, hogy a nő kísértet, a többi jelentkezőt ő ijesztette el. A lift valamilyen fekete mágia miatt zuhant le, sokáig a nevelőnőt gyanúsítják, de kiderül a kislány testvére volt, mert féltékeny volt rá. A két gyereknek közös karkötőik voltak. A végén pedig az apának a liftből kellett kimentenie a lányát, mert az azóta felnőtt lány, újra azt akarta, hogy lezuhanjon.
Erről a filmről írtam, közben eszembe jutott, hogy Steve Guttenberg játszott benne, így ki tudtam keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!