Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi ennek a filmnek a címe?

Mi ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés
Mi ennek a filmnek a címe? Nem sok mindenre emlékszem, kb 10 évvel ezelőtt láthattam a tv-ben egy filmet, amiből annyi maradt meg, hogy többen beszállnak vmi régi liftbe, egy magas épületben köztük egy szőke hajú kislány azt hiszem rózsaszín ruhában és mire felérnek valahanyadik emeletre de talán 13. addigra visszamennek az időben...sajnos csak ennyi maradt meg de régóta keresem
2013. márc. 3. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Emlékszem egy hasonló filmre, bár a címét nem tudom:

Egy szállodában történt egy liftes baleset, amiben meghalt egy kislány, aki ünnepelt színésznő volt. Később a bezárt épületbe, pár évtized múlva, elmegy egy pasi meg a lánya a szellemek miatt forgatni. Valamiért leszerződtetnek egy színésznőt, aki egyedüli jelentkezőnek tűnik, és az a baja, hogy eddig mindig túl sovány, túl kövér, túl fiatal, túl öreg volt. Később kiderül, hogy a nő kísértet, a többi jelentkezőt ő ijesztette el. A lift valamilyen fekete mágia miatt zuhant le, sokáig a nevelőnőt gyanúsítják, de kiderül a kislány testvére volt, mert féltékeny volt rá. A két gyereknek közös karkötőik voltak. A végén pedig az apának a liftből kellett kimentenie a lányát, mert az azóta felnőtt lány, újra azt akarta, hogy lezuhanjon.

2013. márc. 5. 07:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez volt rémlik.. csak tudnám mi a címe :)
2013. márc. 6. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Erről a filmről írtam, közben eszembe jutott, hogy Steve Guttenberg játszott benne, így ki tudtam keresni.

2013. márc. 7. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!