Ez az éjjel-nappal Budapest nem egy erkölcstelen műsor? Hogy adhatják ezt le kora este?
Ember...
Egyáltalán nem offoltam, csak vissza kéne olvasnod. Tulajdonképpen a kioktató bekommentelésed az off.
Azt írtam le, pár oldallal korábban, hogy azért adják egyáltalán ezt a gagyi szemetet, mert azt akarják, hogy erre legyen igényed. Még csak nem is azt mondtam, hogy azt kéne adni, amit 30 éve, csak PÉLDÁLÓZTAM, hogy akkoriban még volt nézőközönsége a kultúrműsoroknak is. szövegértés?
Miért ne alkothatnék róla véleményt? Jogomban áll.
Mellesleg ha visszaolvasnál, láthatnád hogy már azt is leírtam egyszer, hogy MIÉRT nincs igény a kultúrműsorokra. Mondom, olvass, és csak aztán kommentelj.
semmisincsen
Szerintem ne erőltesd:D Nem érti úgyse,én inkább ráhagytam:D
De ,én nem nézek tévét, ha "kúltúr" műsor menne akkor meg pláne ennyit se néznék.
Sajnálom,hogy nem érted meg,hogy egy koncert az NEM VALÓ tévébe...
http://www.youtube.com/watch?v=Qb_jQBgzU-I
Akinek tetszik a komoly zene, az oké meghallgatja ezt.
De ezen mit lehet nézni??? Semmi,SEMMI(!!!) nem történik, ehhez nem kell kép ,csak a hang, elég ha rádióba megy.
Kvíz műsorok pedig most is vannak, csak nem a klasszikusok hanem próbálják érdekessé tenni.
jajj, te vagy az a retardált, aki szerint komolyzenei koncert nem lehet a tévében :D hát, te tényleg jobb, ha rám hagyod, mert magadat égeted.
30 éve azért nem volt igény a gregorián zenére, mert más korstílus volt. viszont mai művészeti stílus (posztminimalista modernizmus) egyáltalán nem szerepel a médiában.
láttam ebből a műsorból egy részt, ugyanannyira hiteles a véleményem erről a népbutításról, mint neked.
a koncert kérdéssel meg ti kezdtetek el foglalkozni. én alapvetően azért hoztam fel a dolgot, hogy egy példán keresztül bemutassam, hogy hova züllött le a mai televíziózás csakis azért, hogy az emberek ízlésszintjét mesterségesen alacsonyan tudják tartani. hülye emberek = jó fogyasztók. legyetek ti is azok! egészségetekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!