Emlékeztek a Kölyökidőre?
Figyelt kérdés
kb.10-15 éve nincs már, tudjátok, amiben a Kinizsi Ottó--Imi a BK-ből-, vagy az Aktívos Czippán Anett meg Szekeres Nóra is volt. A többi szereplőről esetleg tudtok vmit? (Schök Norbi, Varga Bálint, Szarka Szilvi, Szelőczei Juli, Schneider Viki...stb) Később Nekem 8 volt a műsor címe/neve. Nézte őket amúgy valaki???2009. szept. 9. 20:31
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy emlékszem, a mi korosztályunkból szerintem mindenki :)
A vöröshajú srác (Kovács Róbert) is szokott műsorokat vezetni, bár most egy példát se tudnék mondani :)
Mondjuk én "Imi"ről nem tudtam, hogy Kölyökidős volt :)
2/10 anonim válasza:
első vagyok, a "a mi korosztályunk" miatt illenne kort is írni. Szóval: 24/L
3/10 anonim válasza:
persze, hogy emlékszem, jópáran korombeliek . Szerettem nézni.Szerintem a többiek nem a szakmában maradtak. Mondjuk én úgy tudom, hogy a Kristóf kiment Amerikába tanulni és ott is maradt, ha jól tudom operatőrnek készült, de hogy mi lett belőle?
31/L
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Ja néztem a Szekeres Nóri akkor is jó csaj volt. 24/f
6/10 anonim válasza:
De jó a link, köszi:) én 32 L, gondoltam, hogy fiatalabbak vagytok, a kérdésben a 2. generáció szerepel, az elsők a Kovács Robi, Acél Réka, Gévai Juli, Szekeres Nóri, Dózsa Gergő, Pausch Brigitta, Dombóváry Kristóf, a Yannick voltak (ők is színészek, rendezők, műsorvezetők lettek, legtöbben maradtak a kamera valamelyik oldalán), a többiek sorban utánuk jöttek, persze ők is jók voltak. Szerettük ezt a műsort.
7/10 anonim válasza:
Még a kedves kérdezőnek: ha vagy iwiwen, sokan fent vannak, ott is lehet néhány dolgot megtalálni róluk.
8/10 anonim válasza:
21:11-es én is ugyanerre gondoltam, a 20:52-es vagyok, nekünk ők a korosztályunk ☺
9/10 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi tényleg érdemes lenne leírnunk: én 25/L vagyok:)
2009. szept. 10. 17:38
10/10 anonim válasza:
Jéé, én se tudtam, hogy Kinizsi Ottó is Kölyökidős volt! De még Czippán Annettról sem tudtam! Kizárólag Szekeres Nórára, Kovács Robira és Acél Rékára emlékeztem!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!