Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fox Kids, Jetix vagy Disney...

Fox Kids, Jetix vagy Disney Channel? Melyik volt a legjobb időszak szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 23:47
1 2
 11/12 Kleo0:) válasza:
34%

Nickelodeon!

a többi nézhető,én majdnem bármilyen mését megnézek :-)

:-)a disney channel hát...egy két mese elmegy..

Megnézem őket..Ha nem más akkor a szinkron hangok miatt :-D

Szerintem érdekes hogy min. Három szereplőnek Bogdányi Titanilla a szinkron hangja.Szórakoztató hogy képes három lány életébe bele "lépni" és más-más hangsúllyal eljátszani.Meg szeretem kiszúrni a hibákat :-D sokszor vettem már észre a háttérben furcsa dolgokat :-D

2013. márc. 22. 21:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Fox Kids, Jetix. A Disney Channel? Inkább ne is beszéljünk róla... Na jó, az elején még jó volt, (bár sajnáltam, hogy leváltotta a Jetixet), de az évek múlásával egyre csak romlott. Ez a sok sitcom rajta, katasztrofális. Nem vicces, a gépröhögés irritáló, stb, stb. Fox Kids-en hála istennek semmi sitcom nem volt, Jetixen csak a Hannah Montana (de az is csak később jött), a Disney Channel viszont csak sitcomokból áll. Manapság, legalábbis. Bár a Hannah Montanát sosem szerettem (21/F vagyok), azért visszanézve mégis az volt a legtűrhetőbb az összes közül. (Annak ellenére, hogy Miley Cyrust egy oltári nagy ribinek tartom, és az ott hallható daloktól kiütést kapok...) Szóval, Fox Kids és Jetix rulez. Disney Channel...nem annyira. És a régi Nickelodeon és Cartoon Network is istenkirály volt. És a Minimax is.
2020. máj. 13. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!