Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hatfield McCoy sorozat történe...

Hatfield McCoy sorozat történelmi háttér?

Figyelt kérdés
Nemrég néztem a fent említett sorozatot és nagyon megragadt bennem ez az egész történet. Az érdekelne, hogy hol lehet utánanézni, hogy mi is történt valójában, mennyire hiteles a film? Mindent amit a szereplőkről (színészekről) tudni lehet, illetve a történelmi szereplőkről. Köszönöm, ha valaki ajánl, esetleg azt leírja neki, hogy tetszett a film és mi a véleménye róla

2013. febr. 12. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. febr. 13. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez alapján elég hiteles volt a film....
2013. febr. 13. 20:03
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem is nagyon tetszett a film,már háromszor megnéztem!

Amennyire én tudom elég hiteles a film.Én is kutakodtam,de nagyon világosabb nem letta story mint amit a filmből táttam és amit olvastam eddig.(Az a baj,hogy a neten nem minden hiteles és nagyrészt csak angol nyelvű oldalakat találtam.)

A színészekről a PORT.hu oldalon is tudsz olvasni(ki,kit játszik),vagy itt:

[link]

Remélem segítetem valamit(ha esetleg lenne még kérdésed,vagy részletesebben szeretnél tudni valamit akkor kérdezz-ha tudok akkor segítek)!

2013. febr. 17. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia köszi, hogy írtál. A Historys oldal tényleg jó, bár angolul nem tudok sokat, de ezt azt ki lehet bogarászni.

Igazából sok szereplő ismerős volt valahonnan, csak nem tudta honnan, megnéztem Imdb-n is, kiderült, hogy a többség sorozatokban játszott már NCIS, stb.

A történetet elfogadom nagyjából hitelesnek, valószínüleg az igazságot úgyis mindenki másként látja.

Azóta már én is megnéztem többször a filmet, nagyon szeretem

2013. febr. 17. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!