Az eddigi nézettségi felmérések szerint minden várakozást alulmúlt.Baromi komoly beharangozó kampányt kerekítettek neki,de maga a műsor elég ratykó,unalmas és sablonos.
2009. szept. 4. 15:29
1/10 anonim válasza:
Szerintem meg kifejezetten jó a műsor. Inkább az a baj, hogy /főleg a stúdió stílusa és a műsor zenéje miatt/ a Legyen Ön is milliomoshoz hasonlítják. Amit persze nem könnyű dolog felülmúlni. Minden este megnézem és játszom az online változatán is. Engem szórakoztat. Egyedül az a nyavalyás reklámszüne zavar, amiről nem tehet senki.
2009. szept. 4. 16:27
2/10 anonim válasza:
Szerintem addg ameddig az Áll az alku is!
2009. szept. 5. 12:30
3/10 anonim válasza:
Sz.tem 1hónap.Én csak egyszer néztem,da hamar +untam!
2009. szept. 5. 18:01
4/10 anonim válasza:
hát nagy hasonlosag van !szzerintem sokáig fogja
mert a sok "hülye" csak azért megnézi mert "bírja "Vágó Istvánt én is "szeretem "őt de azért a műsor nem teccik annyira!
a válaszom:igen nagyon,nagyon igen
2009. szept. 6. 13:05
5/10 anonim válasza:
valamit szeretnék kérni ,válaszoljatok az én kérdésemre lécci!:ki és mikor találta fel az 1. autót
2009. szept. 6. 13:51
6/10 anonim válasza:
írd ki kérdésnek.nemigaz már. Tartsd be következőkbe is ottvan: Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést! ennyire figyatákos nem lehetsz..
amugy nem sokáig szerintem. amíg lesz nézetsége.am is azért kapta fel a Tv2 Vágót mert sokan szeretik és hátha legyőzik így az RTL-t. de nem.hamarosan lesz legyen ön is milliomos fábryval az vinni fog mindent szerintem :) Tv2 folyamatosan az RTl-től koppint.tiszta ratyik.
2009. szept. 7. 17:48
7/10 anonim válasza:
Fábry érdekesen fogja vezetni a Legyen Ön is Milliomost!
2009. szept. 7. 18:00
8/10 A kérdező kommentje:
Prognózis:Pár hét,rájönnek,hogy a nézettség csak nem akar emelkedni,aztán gondolnak egyet és telerakják ezt a műsort is a nagy magyar "celebekkel"...akartok fogadni?
2009. szept. 23. 16:05
9/10 anonim válasza:
Én szeretem a "Párbaj" c. műsort! Igaz a legelső nem tetszett de aztán gyorsan megkedveltem
2009. szept. 24. 01:03
10/10 anonim válasza:
Unalmas kaki az egész, a Legyen ön is milliomos jobb volt, itt még fél órát beszélnek, szivatják egymást, nézhetetlen.
Hát ha kihúzza novemberig már csodálkozni fogok :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!