Hiba a Jóban Rosszban sorozatban?
Nem tudom hány éve volt de biztos vagyok benne, hogy az egyik nyáron mikor reklámozták a műsor szeptemberi kezdését leadtak egy reklámot nem is egyszer amiben Atilla egy koporsó felett áll és valami olyasmit mond, hogy "Isten veled Pajtikám". Pontosan nem emlékszem, de a Pajtikám biztos szerepelt benne és ezt ugyebár csak Péternek mondhatta. Ez még akkoriban volt mikor Péter a halálán volt úgyhogy arra következtettem, hogy meg fog halni, de azóta Péter meggyógyult, a reklámot nem láttam többé és azóta sokszor eszembe jut mikor nézem a sorozatot, hogy akkor mi is volt ez, egy hiba amit úgyis elsimítanak majd mikor Péter tényleg meghal, vagy másra nem tudok gondolni. Ezt is csak ki szerettem volna írni magamból, mert nem hinném hogy a sorozat rendezője idekeveredik és választ ad a kérdésemre, úgyhogy ha van ötletetek esetleg írjátok le.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!