Mi a véleményetek a Heti Hetes-ről az RTL2-n?
Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye a műsor jelenlegi színvonaláról, szereplőkről. Hernádi távozásáról és Ábel Anita, illetve Majka érkezéséről.
Illetve más jellegű kérdés: többektől hallottam, hogy politikai okok miatt nem szeretik a műsort; tudja valaki, hogy ki melyik párt felé kacsingat?
Judeo-kommunista az összes stábtag.
Személyszerint Gálvölgyiben csalódtam,aki Gyurcsány bizonyítványát magyarázta,mert Majka odapörkölt neki...
Uuuh és uh. Borzalmas. Épp most néztem 2007-es részeket Alföldivel, Hajóssal és Hernádival... Hát azok tényleg jók voltak. (Csak sajnos akkoriban még nem érdekelt...)
Ez viszont, a jelenlegi felállásban borzalmas. Komolyan... Ábel Anita? MAJKA???
Egyébként ez a politikai ok hülyeség, régebben én is azt hittem, hogy csak a jobb oldalt savazzák. Kaptak ott a balosok is rendesen. Régen nagyon jó volt a színvonal!
Én örülök, hogy egyáltalán még lesz heti hetes :-)
Oda meg vissza vagyok a műsorért, bár már jó ideje hiányzik a Hajós-Alföldi szópárbaj, amit az állatokkal kapcsolatban nyomnak le... de talán ebből is kihoznak majd valami jót ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!